26 Eylül 2009 Cumartesi

ÇAY KEYFİ


"Çay Keyfi" temalı fotoğrafların yarıştığı 16. Allianz Fotoğraf Yarışması'nın sonuçları açıklandı. 512 fotoğrafseverin, toplam 2148 eserle katıldığı yarışmada Grubumuz üyelerinden Gökhan Bedir Mansiyon,Tülün Şaşmaz Üzmez ise sergileme kazandı. Yarışmanın siyah beyaz kategorisinin birincisi İzmir'den Selim Uçar Çam, renkli fotoğraf kategorisinin birincisi ise Mersin'den İsmet Danyeli oldu.

Yarışmada ödüle ve sergilenmeye değer görülen eserler, öncelikle Allianz Oditoryum Fuayesi'nde ve ardından da 21 Kasım -17 Aralık 2009 tarihleri arasında Allianz Fotoğrafevi'nde fotoğrafseverlerle buluşacak.

16. Allianz Fotoğraf Yarışması'nın jürisi, fotoğraf sanatçıları Ara Güler, Gülnur Sözmen, Anadolu Ajansı Fotoğraf Editörü Abdurrahman Antakyalı, Allianz Fotoğrafevi yöneticisi Hasan Şenyüksel, Mimar Sinan Üniversitesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Kamil Fırat, Sabancı Üniversitesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Murat Germen ve Allianz CEO'su George D. Sartorel'den oluşuyordu.
http://www.tfsf.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1267&Itemid=67

1 yorum:

  1. baştan aşağı okuduğum yazılardan ilk kez öğrendim aileevlerinin hikayesini..emeğinize sağlık..Zonguldak'ta açılacak olacak sergiyi daha bir bilinçli gezerim şimdi..

    YanıtlaSil